Voorgerechten
Kaviaar
€ 95 € 145Kaviaar met een croissant van aardappel en klassieke garnituur, Perle Impérial 30 gram, Perle Impérial 50 gram
Steak tartaar
€ 90Met gelei van ossenstaart, marbré van ganzenlever en kalfswang met Impérial kaviaar
Noordzeekrab
€ 62Salade met radijs, gebrande mais en sorbet van mais met schuim van radijs en shiso purple azijn
Paprika
€ 45Salade van paprika met een crème en krokant van paprika, zoetzure paprika en sorbetijs van romesco
Hoofdgerechten
Tarbot
€ 62Gebrand met chutney van koolraap, gewokte spinazie, ansjovis en een gel van hazelnoot met een beurre blanc
Wagyu A5
€ 100,- € 125,-Gebraden met rouleau van rode biet, Impérial kaviaar en een rode wijn saus, 70 gram - 100 gram
Dombe eend (per 2 pers.)
€ 60 p.p.Op karkas gebraden met eendenbout en ganzenlever, spitskool en kerrie, eendenjus geparfumeerd met mosterd
Paddenstoelen
€ 50Duxelle van paddenstoelen met gele bospeen en bubu arare, gestoofde morilles en een kroket van bospaddenstoelen
Bokkedoorns menu
Kreeft
***Gegrild met een bouillon van venkel, een salade van scheermessen en krokante soft shell krab
Asperges
***Terrine van witte asperges met groene kruiden, lamellen van asperges, crème van eidooier en ijs van geroosterde gist
Tarbot
***Gebrand met chutney van koolraap, gewokte spinazie, ansjovis en een gel van hazelnoot met een beurre blanc
Kalfszwezerik
***Gelakt met tomaat, zoetzure sjalot, Roscoff ui gevuld met gesmoorde zwezerik en een choronsaus
Kamper lam
***Gebraden lamszadel met diverse bereidingen van lam, polenta met tomaat en artisjok
Kaas
***Selectie van de kaaswagen
Dame blanche
***Vanille roomijs met feuilletine, cacao azijn en een heldere bouillon van getoaste chocolade
Vegetarisch 4 gangen – €130
Menu Alliance 4 gangen – €130
Menu Gastronomique 5 gangen – €150
Menu de Nos Délices 6 gangen – €170
Menu Bokkedoorns 7 gangen – €190
Heeft u een allergie? Meld het ons.
Het kan zijn dat er in onze gerechten allergenen verwerkt zijn.
Wij kunnen u daarover informeren.(allergenenwet 13-12-2014)