Voorgerechten
Kaviaar
€ 90 € 140 € 180Kaviaar met een croissant van aardappel en klassieke garnituur, Perle Impérial 30 gram, Perle Impérial 50 gram, Beluga 50 gram
Tuinboon
€ 40Cremeux van Griekse yoghurt met een salade van tuinbonen, cake van peterselie, crème van bonenkruid en ijs van mosterd
Noordzeekrab
€ 85Salade met Impérial kaviaar, crème en ijs van knolselderij met geroosterde hazelnoot
Coquilles St. Jacques
€ 53Gegrild met een salade van witlof, gekonfijte konijnenniertjes, macadamia noten en een dressing van witlof
Ganzenlever
€ 52Gebakken op strudeldeeg met een salade van wortel, terrine van ganzenlever, zeewier en een jus van wortel
Hoofdgerechten
Tarbot
€ 57Gegrild met diverse bereidingen van bloemkool, krokante spiering en schuim van sherry
Kreeft
€ 75Gepocheerd met gestoofde peen, salade van kreeft, gel van gember en een beurre blanc van Tandoori
Wagyu A5
€ 95 - € 120,-Gebraden met rouleau van spitskool, Amsterdams zuur en een mousseline met mierikswortel, 70 gram - 100 gram
Kalfsnier
€ 50Gebakken met anijs paddenstoelen, zilveruitjes, krokante spek en een eigen jus
Dombes eend (per 2 personen)
€ 55Op karkas gebraden met groene asperges en croûte, eigen jus geparfumeerd met mosterd
Paddenstoelen
€ 45Duxelle van paddenstoelen met mergelchampignons, gele bospeen met bubu arare en een kroket van cantharellen
Bokkedoorns menu
Zeebaars
***Ceviche met creme van Colatura di Alici, Impérial Kaviaar en een vinaigrette van passievrucht
Spitskool
***Terrine van spitskool met een bouillon van Tom Yum, rendang van jackfruit, zoetzure bamboescheuten en edamame boontjes
Langoustine
***Geroosterd met pasta van inktvis, crème van lamsoor en langoustine bisque
Kalfszwezerik
***Gelakt met tomaat, zoetzure sjalot, Roscoff ui gevuld met gesmoorde zwezerik en een choronsaus
Anjou duif
***Op karkas gebraden met trekdrop van rode biet, een salade van rode biet en braam en een saus van sherry
Kaas
***Selectie van de kaaswagen
Aardbei
***Geroosterde aardbei compote met aceto balsamico, nougat, bouillon van aardbei en sorbet van aardbei en citroen tijm
Vegetarisch 4 gangen – €125
Menu Alliance 4 gangen – €125
Menu Gastronomique 5 gangen – €145
Menu de Nos Délices 6 gangen – €165
Menu Bokkedoorns 7 gangen – €185
Heeft u een allergie? Meld het ons.
Het kan zijn dat er in onze gerechten allergenen verwerkt zijn.
Wij kunnen u daarover informeren.(allergenenwet 13-12-2014)