Home

Ons verhaal

Eigenaar Pascal Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire perfectie en de hoogst haalbare gastbeleving. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Roy Eijkelkamp en maître Niels van Overmeire, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.

Lees meer

Keuken

Met een Klassiek Franse keuken waarbij Roy Eijkelkamp en zijn team ook gebruik maken van eigentijdse invloeden, worden met uiterste zorg en precisie de meest smaakvolle creaties gecreëerd. Met verschillende menu’s en een uitgebreide à la Carte kaart biedt Chef Roy Eijkelkamp en zijn team zijn gasten tongstrelende smaaksensaties.

Menukaart

Wijnkelder

De afgelopen 60 jaar is gebouwd aan een breed scala van verschillende wijnen. De uitgebreide wijnkaart van de Bokkedoorns ontwikkelt zich nog iedere dag door en biedt u als gast een uitgebreide keuze aan wijnen.

Lees meer

Summum Schiphol

In samenwerking met de Bokkedoorns is de Summum Lounge in 2012 tot stand gekomen; een exclusieve lounge in de General Aviation Terminal op Schiphol-Oost, waar besloten vergaderingen, feesten, lunches en diners gegeven kunnen worden.

Lees meer