Categorie├źn
Geen categorie

Artikel: The Holland Times

Nederland staat wereldwijd bekend om zijn aanzienlijke expatgemeenschap. Om deze grote groep mensen op een bijzondere manier kennis te laten maken met Nederland, publiceert The Holland Times ieder maand een prachtig magazine vol artikelen met Nederlands nieuws, in het Engels geschreven.

 

In de editie van de maand juli vind je een uitgebreid interview met sommelier Jane Lasschuit. Zij vertelt in het artikel over onze uitgebreide wijncollectie en geeft tips over heerlijke wijnen die passen bij de zomer. Verder vertelt eigenaar Pascal Beeren waarom hij als een van de eerste sterrenrestaurants in Nederland besloten heeft om te stoppen met wijnarrangementen. Ook vertelt hij meer over ons idyllische terras dat uitkijkt over een kleine vijver, waar je als je geluk hebt in de verte herten ziet grazen. Het biedt zowel schaduw als zon, waardoor je zowel tijdens de lunch als het diner kunt genieten van de zomer.

 

Voor het volledige interview verwijzen wij u graag naar het Engelstalige artikel op The Holland Times.