Categorieën
Geen categorie

Van de Bokkedoorns naar Ocean Oasis Bonaire

Van het Overveense duingebied naar de witte zandstranden van Bonaire, een prachtige stap die Fleur heeft gezet.

 

Voor sommigen is Fleur al een vertrouwd gezicht. Voordat ze vorig jaar bij Ocean Oasis aan de slag ging, maakte ze deel uit van het bedieningsteam van de Bokkedoorns. Na de overname van de beach club op Bonaire vorig jaar, is Fleur meegegaan en verzorgt ze nu, naast de operationele werkzaamheden op de vloer, onder andere ook trainingen voor het team.

 

Wat het werk zo bijzonder maakt, daar hoeft Fleur niet lang over na te denken: “Elke dag is anders en elke dag biedt weer nieuwe uitdagingen om onze gasten te verwennen en tevreden te zien vertrekken! Het is ontzettend leuk en leerzaam om met mensen van verschillende culturen samen te werken, en natuurlijk is het mooie weer mooi meegenomen.

 

De overeenkomsten tussen werken bij De Bokkedoorns en Ocean Oasis zijn er zeker. Of de gast nou kiest voor een geheel verzorgde lunch in Overveen of een heerlijke stranddag bij Ocean Oasis, bij beide staat de gastvrijheid en het in de watten leggen van de gasten voorop.”

 

Tips voor mensen die een carrière in de horeca willen nastreven, heeft Fleur zeker. Omdat veel jongeren tegenwoordig de horeca kiezen als bijbaan, vindt ze dat de horeca soms onderschat wordt als beroep. Dus haar tip is: doe wat je leuk vindt en wordt er het allerbeste in.

 

Tot slot, het levensmotto van Fleur: “Wees jezelf, er zijn al genoeg anderen!”