Categorieën
Geen categorie

Uitreiking Michelinsterren 2023: de Bokkedoorns behoudt twee sterren.

Vandaag werd de MICHELIN gids van 2023 gepresenteerd. De ceremonie was net als voorgaande jaren in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Eigenaar Pascal Beeren, chef-kok Roy Eijkelkamp en Maître-Sommelier Niels van Overmeire waren bij het evenement aanwezig.

 

Restaurant de Bokkedoorns staat voor het 45e opeenvolgende jaar in de gids. De Bokkedoorns bestaat al sinds 1961 en ontving in 1978 de eerste Michelinster, gevolgd door een tweede in 1991. Sindsdien wist ons restaurant de twee Michelinsterren steeds de behouden en ook dit jaar dus met succes.

 

Pascal Beeren over de uitreiking: “de bekendmaking van de MICHELIN gids is een mooi evenement waar we ieder jaar naar uitkijken. Naast erkenning voor ons harde werk, is het ook een moment om bij te praten met collega’s en verhalen en kennis te delen. In Overveen streven we elke dag naar de hoogst haalbare gastbeleving en doen nooit concessies op het gebied van kwaliteit. We hebben het mooiste vak van de wereld en zijn trots op het behoudt van deze twee Michelinsterren.”

De Bokkedoorns behoort tot de 20 restaurants in Nederland met twee Michelinsterren. De MICHELIN gids Nederland 2023 telt daarnaast 2 restaurants met 3 sterren en 103 restaurants met één ster. We feliciteren uiteraard onze collega’s met het behalen van hun eerste en tweede ster. Zie voor de volledige lijst:  guide.michelin.com

 

Hopelijk zien we u daar.